MAHAGONI DECO je fabrika za projektovanje i izradu nameštaja i enterijera, osnovana 1998. godine u Novoj Pazovi. Proizvodni pogon, upravna zgrada i salon nalaze se na prostoru od 4500 m2. Kompletan proizvodni proces, od sušenja drveta do finalizacije nameštaja , obavlja se u krugu naše fabrike , uz primenu najsavremenije tehnologije.


Proizvodni program fabrike M DECO obuhvata kompletan nameštaj za stambene i poslovne prostore. Osim standardnog programa od trešnjevog drveta, nudimo i mogućnost izrade nameštaja prema projektu. Poštujući ideje investitora i zahteve prostora, naše arhitekte daju idejno rešenje i izrađuju projektnu dokumentaciju prema kojoj se proizvodi nameštaj. Zahvaljujući tome, nameštaj fabrike M DECO izgleda jedinstveno i prepoznatljivo kako u poslovnim prostorima, bankama, hotelima, restoranima, ambasadama, advokatskim kancelarijama, kabinetima, tako i u privatnim domovima. Fabrika M DECO bavi se i opremanjem ekskluzivnih 5*hotela, kao i hotela drugih kategorija. Naši proizvodi ispunjavaju sve tehničke zahteve i zahteve vezane za materijale, kvalitet i dizajn koji su traženi pri opremanju hotela. Po zahtevu investitora i projekta, u izradi koristimo trešnjevo, ali i druge vrste drveta.

Opremanjem luksuznog 5*hotela Caspian Riviera u Kazahstanu, učešćem u opremanju dvorca i hotela u St. Peterburgu, učešćem u opremanju MGIMO Univerziteta za međunarodne odnose u Moskvi i opremanjem brojnih poslovnih prostora u Rusiji, predstavljamo našu zemlju u svetu. M DECO ima dva prodajna salona u Beogradu, u ulici Vladimira Popovića 44 i ulici Kralja Petra 58, kao i projektni biro – Savograd u ulici Milentija Popovića 5v, koji je opremljen našim ekskluzivnim nameštajem.