Fabrika M Deco se bavi opremanjem ekskluzivnih 5* hotela, kao i hotela drugih kategorija.

U izradi nameštaja i enterijera koristimo trešnjevo i druge vrste drveta, po zahtevu investitora i projekta. Zahvaljujući raznovrsnom proizvodnom programu i timu arhitekata, opremamo predsedničke, delux, standardne apartmane, javne prostore hotela, lobije, lounge bar, restorane...

Fabrika M Deco je lider u projektovanju i izradi nameštaja i enterijera namenjenog opremanju poslovnih prostora. Enterijere, koje proizvodi naša fabrika, potpisuju kako arhitekte fabrike, tako i vodeće srpske arhitekte i stručnjaci. Poštujući potrebe i ideje dizajnera i investitora izrađuje se jedinstven projekat, koji će Vaš poslovni prostor učiniti prestižnim.

Osim standardnog programa, nudimo i mogućnost izrade nameštaja prema projektu. Investitor je uključen u celokupan proces proizvodnje nameštaja, od idejnog rešenja do same realizacije. Zahvaljujući tome, enterijeri fabrike M Deco uvek izgledaju jedinstveno i ekskluzivno.

Pored opremanja enterijera javnih objekata, fabrika M Deco se bavi i opremanjem stambenih prostora.

Nudimo veliki izbor biblioteka, radnih i konferencijskih stolova, koji krase kabinete prestižnih srpskih firmi. U bogatoj ponudi nameštaja za dnevne sobe spadaju garniture, sofe, klub stolovi, kafe stočići, komode, TV komode...

Reč je o vrhunski stilizovanom nameštaju koji svaki prostor pretvara u jedinstven i topao ambijent. Trpezarije i kuhinje naše fabrike su dizajnirane da zadovolje i najprefinjenije ukuse potrošača. Velika ponuda trpezarijskih stolova obogaćena je pratećim vitrinama i komodama, dok kuhinje predstavljaju spoj savremenog i tradicionalnog. Izrađuju se po meri i crtežu, uz stručan savet naših arhitekata.