hero
Kako dolazimo do rešenja

01

UPOZNAVANJE

Prvi kontakt, gde se mi upoznajemo sa željama i potrebama klijenta, a oni sa našim načinom rada, mogućnostima i uslovima saradnje.
Poželjno je da klijent dostavi osnovu i slike prostora koji želi da oprema.

section1

02

KONCEPT

Sagledavanje prostora, formiranje dispozicije i šematska razrada elemenata u skladu sa željama klijenta i dostavljenim merama. Formiranje budžetske procene opremanja.
Drugi susret - predstavljanje idejnog koncepta kroz osnove i skice, predviđene uzorke materijala. Predstavljanje budžetske procene opremanja i definisanje daljih koraka.

03

UGOVARANJE

Definisanje svih detalja vezano za uslove poslovanja i ugovaranje opremanja. Obilazak objekta, uzimanje preciznih mera i pravljenje fotodokumentacije. Prikupljanje svih informacija o mogućim promenama, u zavisnosti od stepena završenosti objekata i planiranih drugih enterijerskih radova.

section1
Besplatno arhitektonsko projektovanje

Naš proces se zasniva na kvalitetnom odnosu između klijenta i arhitekti te zbog toga usluge arhitektonskog projektovanja ne naplaćujemo dodatno. Naše arhitekte su tu za sva vaša pitanja i nedoumice.

section1

04

PROJEKTOVANJE ENTERIJERA

Prilagođavanje idejnih crteža realnim merama i uslovima na terenu. Izrada svih neophodnih detaljnih crteža u 2d i definitivan odabir materijala i opreme. Izrada rendera je usluga koja se dodatno plaća.

05

OVERA PROJEKTA

Prilikom trećeg sastanka predstavljamo projekat enterijera. Klijent potpisuje crteže za proizvodnju i daje saglasnost za odabir svih uzoraka materijala, boja i tkanina.

section1

06

REALIZACIJA

Slanje odobrenh crteža u fabriku, na razradu i tehničku pripremu. Izrada ugovorenih pozicija u našoj proizvodnji. Montaža enterijera na objektu.

Napomena: Trajanje procesa, od prvog sastanka do realizacije, zavisi od veličine projekta, dostupnosti svih informacija neophodnih za izadu crteža za proizvodnju, kao i ažurnosti klijenta u donošenju odluka.

Katalozi

Informacije

Email:  mdecosalon@gmail.com
Telefon:  +381 11 7116 211

Društvene Mreže

Mahagoni Deco
Copyright © 2023

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.