hero

Naša Priča

Kompanija M DECO je osnovana je 1998. godine u Novoj Pazovi u Srbiji. Na prostoru od 4500 m2 se nalaze proizvodni pogon, upravna zgrada i salon nameštaja. U krugu naše fabrike se, uz primenu najsavremenije tehnologije, obavlja kompletan proizvodni proces, od sušenja drveta do finalizacije. Mogućnosti i potencijale naše firme predstavljamo u dva izložbena salona i projektnom birou u Beogradu.

Reference
section1

Umetnost zanata

Proizvodni pogon fabrike M DECO specijalizovan je za opremanje kako rezidencijalnih tako i javnih objekata. Nameštaj, sve vrste obloga, maski, kao i vrata, izradjujemo prema dogovorenom projektu. Naši proizvodi ispunjavaju sve tehničke zahteve koji su traženi pri opremanju javnih objekata, kao i zahteve vezane za kvalitet materijala.

section1

Elegancija prirodnih materijala

Naša filozofija podrazumeva kreiranje ambijenata koji odišu toplinom i luksuzom prirodnih materijala. Masiv drveta, medijapan farban ili furniran najrazličitijim vrstama furnira, kao i prirodna koža, su baza koju vešte ruke naših majstora koriste za oblikovanje ideja.

section1

Enterijeri po vašoj meri

Prateći trendove, svakodnevno usavršavamo detalje koji našim klijentima pružaju komfor i uživanje u prostoru opremljenom na svetskom nivou. Tim naših arhitekata projektuje enterijere poštijući afinitete investitora, maksimalno koristeći potencijale postojećeg prostora.

Katalozi

Informacije

Email:  mdecosalon@gmail.com
Telefon:  +381 11 7116 211

Društvene Mreže

Mahagoni Deco
Copyright © 2023

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.